PORTEM EL CINEMA A CASA TEVA

AIXÍ SOM

FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant, sense una única ubicació.

Volem portar el nostre festival a tots els municipis possibles, creant diferents seus on celebrar les projeccions, d’aquesta manera farem arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del Festival, volem donar-li al públic que segueix i gaudeix els curtmetratges, l’oportunitat de decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la FASE FINAL per a rebre els premis TALENT FRAME.

Des de 2014 ens dediquem a l’organització de festivals de curtmetratges, per la nostra experiència hem pogut comprovar l’important que és per a les i els cineastes el PREMI DEL PÚBLIC, per això és tant important que sigui el públic assistent qui decideixi els guanyadors.

L’objectiu principal és ampliar l’oferta d’esdeveniments culturals per a fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguin l’oportunitat de gaudir del nostre cinema en format CURT.

En el FRAME Film Festival, presentarem els millors curtmetratges del circuit nacional produïts durant els anys 2023 i 2024, les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

  • La serietat en el treball és la nostra raó de ser.

  • La qualitat dels curtmetratges seleccionats és la nostra prioritat.

  • L’atenció personalitzada a cadascun dels nostres seleccionats és la nostra meta.

Treballem molt dur perquè el curtmetratge tingui el lloc que li correspon en la indústria del CINEMA.

AIXÍ ENS VEUEN